Er du træt af at ligge og vende og dreje dig i din seng om sommeren og sove dårligt, fordi dit soveværelse er blevet en bageovn? Døjer dine børn også med at falde i søvn på grund af varmen – især hvis deres vinduer vender mod syd eller vest?

Så er dette transportable airconditionanlæg løsningen på jeres problemer!

Du gør simpelthen sådan her:

Et par timer før dit barn skal i seng, starter du anlægget og vælger den temperatur, værelset skal køles ned til. Så lukker du døren mens den flytbare varmepumpe og aircondition arbejder i fred. Når dit barn er puttet, flytter du anlægget og slangen ind i dit soveværelse, putter slangen ud gennem et vindue, sætter døren på klem, starter anlægget og lukker døren til dit soveværelse. Vupti: Så har du også et dejligt nedkølet værelse, når du går i seng. Det eneste, du mangler at gøre, er at slukke anlægget og lægge dig til at sove i en afkølet seng.

Det er også let at flytte aircondition-anlægget. Godt nok vejer den lille model 30 kg og den store vejer 33 kg.

Så let er det; og prisen er også let at sluge: 5.495,00 kr. for den lille model (Mupo-09-H6) og 6.495,00 kr. for den store (Mupo-12-H6).

Begge anlæg kan nedkøle, opvarme og ventilere. Når det lille anlæg er sat til nedkøling, klarer det ca. 35 m2 og det store ca. 50 m2. Ved opvarmning er tallene for den lille model ca. 52 m2 og 66 m2 for den store. Begge anlæg leveres inkl. slangen, vindueskit og fjernbetjening.

FÅ 500,- I RABAT – BRUG KODEN: ‘MUPO’

Mupo-09-H6  Mupo-12-H6

 

Vi hjælper
fra start til slut

Når du bestiller en varmepumpe hos os, så vejleder vi fra du kontakter os, til vi har været og installere pumpen i dit hjem.